Винаги, когато сме на концерт, винаги сме искали да надникнем зад кулисите и да видим какво всъщност правят изпълнителите там. Да влезем в гримьорната, за да усетим напрежението от предстоящото излизане на сцената. Или просто да се запознаем с любимия ни певец, за да ни разкрие той сам "тайни от кухнята".

Хари Стайлс, тийзърът за новия му проект и новият му албум Fine Line

Какво иска да ни каже Хари Стайлс

Певецът с поредица новини

Е, може да се каже, че Хари Стайлс се заема със задачата да сбъдне повечето от желанията ни. Звездата от One Direction "влиза" в университета в Тексас. Студентите там ще имат възможност да проследят и изучават стъпките на певеца към върха, "цената" на славата и още интересни факти около музикалния път на изпълнителя. 

Курсът се казва "Harry Styles and the Cult of Celebrity: Identity, the Internet and European Pop Culture" (в превод на български "Хари Стайлс и култът към знаменитостите: Идентичност, интернет и европейска поп култура") и ще стартира през пролетта на 2023 г. Негов лектор ще бъде доцентът по цифрова история д-р Луи Дийн Валенсия, а студентите ще бъдат до 20 човека, пише yahoo.

Курсът се фокусира върху британския музикант и популярната европейска култура, като засяга теми за пола, сексуалността, расата, нацията и глобализма, модата, интернет и др. По този начин младите хора ще могат да стигнат до актуални въпроси и да разискват важни за тях проблеми в съвременния свят.

Студентите не само ще изучават соловите изпълнения на Стайлс (включително неговите албуми и филми), но и ще изследват и албумите на One Direction.

Защо Хари Стайлс отказва да говори открито за сексуалността си

Защо Хари Стайлс отказва да говори открито за сексуалността си

Не е лесно да си звезда

А дали самият Хари ще се появи в университета? Защо не.

"Мечтата ми е да накарам Хари да се появи в клас (или просто да присъства чрез Zoom), но разбирам колко е зает", отбелязва доцентът и уточнява, че предметът не се фокусира върху личния живот на британеца, а единствено върху неговото изкуство.