Вече почти година Хали Бери и Ван Хънт се носят на крилете на любовта, а ние без да се замисляме, можем да кажем, че за това кратко време тези двамата се превърнаха в една от любимите ни двойки.

Хали Бери, Bad & Booshy и първата й френска целувка

С кого е била първата целувка на Хали Бери

Френски упражнения

Открили любовта в една по-зряла възраст, те изглеждат спокойни, уверени, смели, различни, артистични и влюбени до уши.

В началото момичето на Бонд държеше връзката си в тайна и не издаваше нищо за обекта на чувства си - певеца Ван Хънт. Сега обаче явно е на друг етап - не само че не го държи в тайна, ами и с радост го показва в социалните медии.

С последната си публикация 54-годишна актриса сякаш ни дава кураж никога да не спираме да вярваме в любовта. На снимката тя и любимият ѝ се целуват нежно, погълнати един от друг и напълно самодостатъчни и щастливи.

Хали Бери е с долнище на бански в розово и зелено, къса бяла тениска и очила на сърчица, а Ван Хънт със сив суичър и зелен панталон. „Правим онова нещо, което се нарича "каквото по дяволите си поискаме", написа тя.

Хали Бери, Линдзи Флорес и видеото с откровения разговор за сексуалното им минало

Хали Бери откровено за първия оргазъм

Кога, как и защо

А после окуражи почитателите си да не спират да търсят подходящия човек. "Любовта печели", написа един фен, на когото актрисата отговори така: "Наистина вярвам в това. Никога няма да спра да се боря за ❤️."