Не отричаме, че Гуинет Полтроу ни е любимка - усмивката ѝ, хуморът ѝ, гафовете ѝ, способността ѝ да се разбира с бившите - още се чудим как го прави.

Гуинет Полтроу, рожденият ѝ ден и голата снимка, която публикува по този повод

Гуинет Полтроу без дрехи за рождения си ден

Жива и здрава да е (и да ни радва все така)

И да не забравяме - разкрепостеността ѝ - колко са тези, които говорят спокойно за вагината си или пък се снимат голи за рождения си ден.

Но ето че тя го прави. И тази година за рождения си ден актрисата не изневери на себе си и публикува снимка от ваната на открито - гола и без грим, вярно - умело е прикрила каквото трябва.

Съпругът ѝ Брад Фалчък не пропусна да поздрави любимата си жена. И го направи с нейна снимка, на която тя също е без грим, замислена и неизменно красива.

В дългия и емоционален пост освен очевидните неща - че е красива и забавна, съпругът ѝ разкрива и други, които само близък до нея човек би могъл да знае. Като това, че винаги усеща кой от какво има нужда и намира начин да му го даде.

Гуинет Полтроу, Брад Фалчък, Италия и ваканцията им в Тоскана

Вкусните забавления на Гуинет Полтроу в Тоскана

Любимата дестинация на звездите

Естествено, и екипът на Goop поздрави Гуинет – но този път със снимка, на която рожденичката е с чаша мартини в ръка - точно както си представяме, че би празнувала 49-годишнината си Гуинет.