Все по-упорито се говори, че Ръсел Кроу е готов да се ожени за приятелката си Бритни Териът в Рим. 60-годишният австралийски актьор предизвика спекулации, че той и 31-годишната Бритни са се сгодили по-рано тази година, когато тя беше видяна да носи огромен диамантен пръстен не къде да е, а именно на безименния си пръст.

Сега се разпространяват твърдения, че двамата мечтаят за сватба именно в Италия, тъй като страната е с особено значение за актьора. Двойката, която започна да се среща през 2020 г., посети Рим миналия месец, когато Кроу свири с групата си The Gentlemen Barbers във Forum Theatre.

Двамата са били забелязани да разглеждат забележителности по време на малкото си бягство и според сведенията са посетили доста не толкова известни църкви в града.

Ръсел Кроу и шоколадовата статуя, създадена в негова чест на Фестивала на шоколада в Малта

Как често хапливият Ръсел Кроу стана по-сладък от всякога

За добрия актьор - всякакви признания

"Италия винаги е била тяхната любима сватбена дестинация. Всеки път, когато отидат там, те се връщат по-влюбени. Тяхна мечта винаги е била да се оженят там", казва вътрешен човек пред Woman's Day.

Снимка 674027

Източник: GettyImages

Ръсел често почива в Ботуша с Бритни и синовете си Чарлз (20 г.) и Тенисън (18 г.), които има от бившата си съпруга Даниел Спенсър. Звездата от "Гладиатор" отдавна не крие любовта си към Италия и по-специално към Рим, като го описва като "града, в който сърцето ми бие по-бързо".

Смята се, че Ръсел Кроу среща за първи път с бившата актриса Бритни на снимачната площадка на неговия филм "Покварен град" от 2013 г., но те започват да излизат много години по-късно. Двойката потвърди дългогодишната си връзка с целувка на тенис мач през ноември 2020 г.

Двамата редовно летят между Сидни и Кофс Харбър, където Ръсел строи филмово студио за 400 милиона долара, наречено Aussiewood. Звездата от "Красив ум" притежава ферма от 4000 дка в близкия Нана Глен и разделя времето си между това селско имение и дома си в Сидни.

Снимка 674025

Източник: GettyImages

Преди Бритни, Ръсел беше женен за австралийската актриса Даниел Спенсър. Двамата сключват брак през април 2003 г. по време на церемония във фермата му в Нана Глен. Двойката има двама сина заедно, но се разделят през 2012 г. и финализират развода си шест години по-късно.

Ръсел Кроу и обезглавеният шотландски лорд Саймън Фрейзър - каква е историята на родството им

Зловещата семейна история на Ръсел Кроу

Какво ли не крият гените

Въпреки шумната им раздяла, Даниел казва пред списание Stellar, че двамата все още са приятели и се възприемат като "семейство". "Ние много се уважаваме един друг и го смятам за член на моето семейство", казва тя. "Бракът приключи, но това не означава, че нашето приятелство е свършило."