В последно време направо си е в реда на нещата известни личности да приемат какви ли не предизвикателства, за да забавляват хората. И да изкарват пари, разбира се.

Флойд Мейуедър, Лионел Меси, Кристиано Роналдо, Леброн Джеймс и кои са най-високоплатените спортисти за десетилетието

Кои са най-високоплатените спортисти за десетилетието

Пачки по стотачки

Такъв пример е мачът между Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър, спечелен от боксьора. А може скоро пак да видим един от най-великите боксьори в действие.

Според ютюбъра Keemstar, Флойд Мейуедър и Логан Пол ще си спретнат боксов мач. Той се позовава на свой източник от боксовите среди, пише SPORTbible.

Дам, това определено звучи интересно, дори застрашаващо живота. Защото Логан Пол не е професионален боксьор, а се занимава с YouTube, което ни навежда на мисълта, че ще бъде пометен от Мейуедър, който няма загуба в професионалната си кариера.

Информацията все още не е официално потвърдена, но ако се окаже вярна, няма да се изненадаме, защото подобен мач ще събере доста зрители. И съответно пари за двамата.

Колко пари направиха Логан Пол и KSI от мача си

Колко пари направиха Логан Пол и KSI от мача си

Влогъри изкарват милиони от бокс

Логан Пол вече се опита веднъж да направи подобно шоу, като prez 2018 г. е изправи на ринга срещу KSI (друг ютюбър), но тогава загуби.