Когато чуем името Ейва Филип, може и да не се сетим веднага за кого става въпрос. Видим ли я на снимка обаче, просто няма как да не я разпознаем. Тя и майка ѝ си приличат толкова много, сякаш по-скоро са близначки.

Рийз Уидърспун, Ейва Филип и какво мислят за приликата си майката и дъщерята

Какво мислят Рийз Уидърспун и дъщеря ѝ за приликата им

Феновете им смятат, че приличат на сестри

Говорим за актрисата Рийз Уидърспуун и дъщеря ѝ Ейва Филип. И докато досега всички ги свързват най-вече с приликата им във външния вид, то за Ейва и случката от новогодишната ѝ нощ вероятно предстои да се говори даже повече.

Самата Ейва сподели с пост в Instagram как е прекарала Нова година. Доста нетипично, според нас, но разбираме, че на всеки може да му се случи. Тя качи снимка, с която издава, че е прекарала нощта на 31 декември срещу 1 януари в спешното отделение, тъй като ѝ се е наложило да лекува контузия.

"Започвам новата година с гръм и трясък... е, по-скоро с пукане... в глезена ми", пише 23-годишната Ейва като описание в поста си. По-нататък уточнява, че е получила контузията след опит да направи голям скок, докато е била на токчета.

Дъщерята на Рийз Уидърспуун явно доста е скучала в спешното. За да се разнообрази, е решила да предизвика последователите си да споделят с нея новогодишните си обещания. Самата Ейва първа дава пример, като признава, че си обещава да бъде по-нежна към тялото си, пише E! News.

Рийз Уидърспун, Ейва Филип и новата снимка на майка и дъщеря, която показва забележителната им прилика

Рийз Уидърспун и дъщеря ѝ - като две капки вода

Нова снимка, която ни напомня за забележителната прилика между двете

В коментарите на поста последователите ѝ отправят и пожелания за бързо възстановяване след контузията. "Надявам се, че си добре. Изпращам много любов", пише известният фризьор Кори Арън Скот.