Трябва да се подготвим, защото скоро на хоризонта може да се появи ново поколение Илон Мъск.

Бащата на шефа на Tesla, Ерол Мъск, е помолен да дари спермата си на няколко жени от Южна Америка - само дни след като потвърди, че има тайно второ дете от собствената си доведена дъщеря.

Ерол Мъск разкрива, че неговата семенна течност в момента е желана от компания в Колумбия, защото съдържа същите гениални гени, които са създали и най-богатия човек в света - сина му Илон Мъск. 

Тоска Мъск, Илон Мъск, и как сестрата на основателя на Tesla коментира отношенията им

От какво не е доволна сестрата на Илон Мъск

Тоска Мъск с откровено интервю

"Има компания, която иска да дарявам сперма за забременяване на жени от висока класа", твърди Ерол пред The Sun. "Те казват: "Защо да ходят при Илон, когато могат да отидат при човека, който го е създал."

Ерол, който има най-малко седем деца от три различни жени, признава, че обмисля тази възможност. Преди това плодовитият баща обяви, че целта на живота ни е да създаваме поколение, заявявайки: "Единственото нещо, за което сме на Земята, е да се възпроизвеждаме."

А очевидно неназованата компания, която иска спермата на Ерол Мъск, е готова на всичко, за да я получи. "Предложиха ми първокласно пътуване и настаняване в петзвезден хотел и всякакви други екстри", хвали се богатият южноафрикански инженер.

Няма как да знаем какво мисли синът му Илон Мъск, тъй като двамата са скарани от няколко години. През 2017 г. Илон каза, че е ужасен, че баща му е забременил доведената му сестра Яна Безуиденхаут. Същата година Ерол и Безуиденхаут, която сега е на 35 години, се сдобиха със сина си Елиът Ръш.

Миналата седмица Ерол потвърди, че той и неговата доведена дъщеря всъщност имат и тайно второ детенце, което се е родило през 2019 г. 

Въпреки различията им, Ерол споделя сърдечното желание на най-известния си син да има голямо потомство, тъй като най-богатият човек в света до момента има девет свои потомци. Всъщност, те са 10, но първородният му син Невада умира 10 седмици след раждането си.

Илон Мъск и какво каза след новината, че е станал баща на близнаци за втори път

Какво каза Мъск след новината, че има близнаци

Милиардер с възгледи

Наистина родословното дърво на Мъск е сложно - и расте с всеки изминал ден. Ерол се жени за модела Майе Халдеман Мъск през 1970 г., от която има три деца: Илон, Кимбал и Тоска.

Двойката се разделя девет години по-късно, преди Ерол да се ожени за Хайде Безуиденхаут - млада вдовица, която по това време вече има две деца, едно от които е Яна.

Ерол помага за отглеждането на Яна, която тогава е само на четири години, като става неин втори баща. Междувременно има още две биологични деца, които споделя с Хайде. Двойката се развежда след 18-годишен брак.

Предвид историята, не е изненадващо, че семейството на Мъск е изумено, когато Яна забременява за първи път с бебето на Ерол през 2017 г. и отново две години по-късно. Въпреки децата, двойката в момента не е заедно.

Междувременно пенсионираният бизнесмен казва пред The Sun в отделно интервю миналата седмица, че има други жени, които твърдят, че той също е баща на техните деца.

Илон Мъск, Ерол Мъск и разкритието, че има още едно дете от доведенета си дъщеря Яна Безуиденхаут

Тайното дете на бащата на Илон Мъск

Това семейство не спира да ни изненадва

"В момента има около шест други жени, които твърдят, че тяхното дете е и мое. Очевидно са опортюнисти", казва Ерол Мъск. "Но имаше период в Йоханесбург през 80-те, когато всяка вечер излизах с различна жена. Имах много срещи. Така че е напълно възможно една от тях да дойде и да каже: "Това е твоето дете." Възможно е."