Преди дни стана ясно, че 55-годишният продуцент и финансист Стив Бинг е скочил от 27-ия етаж на сградата, в която живее в Сенчъри Сити, Калифорния. Случаят бе обявен като самоубийство, но разследването на смъртта му все още продължава.

Като една от причините за самоубийството на Стив Бинг, се посочва депресията, породена от липсата на социални контакти по време на домашната му изолация по време на пандемията.

Пряко засегната от трагедията се оказва и Елизабет Хърли, която не само имаше връзка със Стив Бинг през 2001 г., но от него роди единствения си син Деймиън.

Елизабет Хърли, роклята ѝ преди 21 години и как изглежда в нея актрисата днес

Елизабет Хърли - 21 години по-късно и все така секси

Който го може, си го може

За да отдаде почит на бащата на детето си, актрисата публикува в своя Instagram профил серия от техни общи снимки, правени по време на връзката им.

"Натъжена съм отвъд границите на възможното за това, че бившият ми партньор Стив вече не е сред нас. Това е ужасен край. Времето, което прекарахме заедно, беше много щастливо. Публикувам тези снимки, защото макар да преживяхме някои трудни времена, хубавите спомени за този мил и любящ човек са по-важни", пише Елизабет Хърли под кадрите.

Тя допълва, че през последната година двамата отново са станали близки. Последно са говорили на 18-ия рожден ден на сина им. Актрисата не пропуска да изкаже своите благодарности на всички хора за прекрасните съобщения и подкрепата, която са ѝ оказали.