На Елизабет Хърли май въобще не й е скучно. Или когато й стане, бързо знае как да се разнообрази. Не е скучно и на двата й милиона последователи в Instagram, които често радва с провокативни снимки.

На последната дори не е по бански, а съвсем без дрехи. Доста умело обаче е прикрила всичко, което не е редно да виждаме.

Хърли позира с широка усмивка върху купи сено, а в описанието към кадъра обяснява, че двамата със сина й Деймиън нямат никакви планове да снимат риалити предаване в дома си, каквато информация бе разпространена в медиите.

Разбира се, актрисата не можа да опровергае слуховете по свой адрес като просто напише позицията си, а го направи точно в свой стил - с голяма щипка провокация. Но ние вече сме й свикнали.

А с един поглед в Instagram профила й откриваме още няколко пикантни снимки на Хърли, на които уж рекламира банските си, но кой обръща внимание точно на тях е друг въпрос...

55-годишната актриса и модел обича да споделя и снимки, на които е по-млада, за да си си припомня, че тогава също е изглеждала добре, а възрастта по никакъв начин не е променила това.