За да живееш пълноценно, всеки ден трябва да мислиш по малко за смъртта. Перифразираме източна мъдрост, за която се сетихме покрай една необичайна новина - Ед Шийрън възнамерява да си построи гробница в имението си в Съфолк.

Снимка 552036

Източник: GettyImages

31-годишният изпълнител е получил разрешение за строежа й, като тя ще е част от частен параклис, също на територията на имота му.

Шийрънвил, както наричат имението му, се простира на 16 акра във Фрамлингам и е оценено на около 3.7 милиона паунда. Още преди няколко години Ед подава документи за строеж на църква, но проектът й предвижда тя да е прекалено голяма и е отхвърлен от местните власти.

Снимка 542971

Източник: GettyImages

Явно този път плановете му са по-скромни, като за сметка на това е добавена семейна крипта. Според Daily Mail тя е за двама човека, което навежда изданието на мисълта, че явно е предвидена за Шийрън и съпругата му - 29-годишната Чери Сийборн. Строежът на църквата вече е започнал, а архитектурният проект е на архитектурно бюро Donald Insall Associates.

"Сградата ще отговори на важната нужда за лично пространство за съзерцание и молитва, за отбелязване на важни житейски и семейни моменти, събирания, бракове, кръщенета и други", се казва в презентацията на архитектите.

Така към Шийрънвил ще бъде добавен и параклис. В момента имението разполага с фитнес, вътрешен и външен басейн, пъб, езеро, звукозаписно студио, зеленчукова градина.