Преди няколко дни Джордж и Амал Клуни направиха дарение от над 1 млн. долара за засегнатите от новия коронавирус, като разпределиха сумата между шест различни организации в САЩ и Обединеното кралство.

Двамата съпрузи обаче харчат парите си не само за благотворителност, а и за да угаждат на капризите на децата си - близнаците Александър и Ела. 

Една от последните покупки на Джордж и Амал възлиза на стойност 115 хиляди долара. Доста скъпо за играчка на двугодишни деца, но не и когато е толкова специална, колкото тази, а именно двуетажна къща за игри, която наподобява техния реален дом.

Джордж Клуни, Nespresso, Nestle и разкритията за марката, които шокираха актьора

Скандалът, в който се замеси Джордж Клуни

И какво общо има Nespresso с това

Умалената версия на къщата им, с която могат да си играят близнаците, има напълно функциониращи кухня и баня, които разполагат със собствен водопровод и канализация. Да не споменаваме за огромната играчка жираф, която децата могат да яздят, и за зип лайна, по който могат да се спускат.

Снимка 475747

Източник: GettyImages

Подобно скъпо съоръжение не може да направи всеки, затова за проектирането и изграждането на умаленото им жилище Джордж и Амал се доверяват на прочутата дизайнерка в тази сфера - Барбара Бътлър. Нейно дело са много къщи за игра на за различни знаменитости в САЩ.

Въпреки че къща за игра за 115 хиляди долара ни се струва като твърде голям каприз, според двамата съпрузи те просто искат най-доброто за децата си. Няма и да позволят на близнаците да приемат нищо за даденост, защото ги възпитават така, че да оценяват всяко нещо в живота си, пише The Sun.

Джордж Клуни, Nespresso, Nestle и разкритията за марката, които шокираха актьора

Скандалът, в който се замеси Джордж Клуни

И какво общо има Nespresso с това