Джони Деп смая всички с появата си на тазгодишните награди VMA. Актьорът се появи по време на церемонията на MTV почти три месеца след присъдата по делото срещу бившата му съпруга Амбър Хърд.

Джони Деп, Dior, Savage и как актьорът отново става рекламно лице на парфюма

Джони Деп обратно и в тази игра

За какво го ангажира Dior

По типичния за него начин, 59-годишният американец се появи в началото на шоуто. Лицето му беше дигитално наместено върху прозрачния шлем на скафандър на космонавт, носещ се свободно над сцената - досущ като в космоса.

"И знаете ли какво? Имах нужда от работата", казва Джони Деп на публиката. След реклама той отново се показва с думите: "Хей VMA, да се върнем към ш.....а музика, а?", пише People.

Звездата от "Карибски пирати" се появява месеци, след като жури от седем души застана на негова страна, установявайки, че Хърд го е оклеветила в нейна публикация във Washington Post от 2018 г. за домашното насилие, въпреки че не го споменава по име. В резултат на което Джони Деп трябва да получи над 10 милиона долара обезщетение.

След края на съдебния процеса актьорът заяви, че заседателите са върнали живота му и че "най-доброто предстои". И изглежда е наистина така.

Oсвен предстоящите му ангажименти в киното, Джони Ден завладя модната сцена, ставайки отново лице на мъжкия аромат Sauvage на Dior. Преди това пък си спечели милиони долари само за няколко часа след като продаде колекцията си от 780 поп-арт картини.

За завръщането на Деп към киното стана ясно по-рано през август. Тогава WhyNotProductions и France Télévisions разкриха, че той ще изиграе Крал Луи XV в драмата Jeanne du Barry. Филмът е режисиран от френската актриса и режисьор Майвен Льо Беско, която ще участва и в главната роля. Снимките започнаха миналия месец на различни локации във Франция, включително Версай и Париж.

Джони Деп, Ал Пачино, Modigliani и филмът, който ще режисира за първи път от 25 години насам

Какво ще направи Джони Деп за първи път от 25 години

Кариерата му се връща обратно в играта

Филмът проследява историята на последната кралска любовница на краля на Франция - графиня дю Бари, родена в бедност, но успява да се изкачи по социалната стълбица, използвайки интелекта си, за да стане любимка на Луи XV, пише Deadline.