Животът на Джон Траволта е съпътстван от тежки загуби на близки хора. През 2009 г. почина Джет, най-голямото от трите му деца, а през юли миналата годна и съпругата му Кели Престън.

Джон Траволта, Ела Траволта и танцът в памет на Кели Престън

Танцът на Джон и Ела Траволта

В памет на Кели Престън

Въпреки това 66-годишният холивудски актьор не губи вяра в живота. Той продължава да бъде човек с голямо сърце, който се стреми да помага.

Носителят на "Златен глобус" е доста активен на страницата си в Instagram, на която споделя своите мисли и преживявания и общува с феновете си. По време на новогодишните празници в кратко видео той за първи път представи новия член на семейството - миниатюрният пинчер на име Джинкс.  

Радостта на почитателите му беше голяма и Джинкс бързо спечели тяхното обожание, отбелязва Hello. Още повече, че всички си спомнят чудовищния инцидент преди десетилетие, когато двете му кучета бяха прегазени от камион на летището в Бангор. И е страхотно, че Джон е намерил сили да започне отново да се грижи за животното.

А на 20 януари актьорът публикува снимка, която стопи сърцата на всички негови почитатели. На нея той е прегърнал малкото кученце с голямата си ръка. Джинкс гледа в обектива на камерата, а стопанинът му - с нежност към него. Изглежда, че в отношенията им цари пълна хармония. Някои написаха, че са се разплакали от вълнение, а други го помолиха по-често да публикува снимки с Джинкс.

Джон Траволта и оттегля ли се от киното актьорът

Оттегля ли се от киното Джон Траволта

Нуждае се от повече време, което да прекара с децата си