Пластичните операции и козметични процедури, на които се подлагат звездите, определено са любопитна тема за всеки. Свикнали сме да ги свързваме с известни дами от шоубизнеса, но се оказва, че от такива "подобрения" се възползват и господата.

Софи Търнър, Джо Джонас и защо актрисата иска да се върне във Великобритания

Софи Търнър и голямото й признание

Къде актрисата иска да гледа децата си

Като например Джо Джонас от Jonas Brothers.

33-годишният музикант и съпруг на Софи Търнър казва пред People: "Всички остаряваме и част от остаряването е да се чувстваме добре в кожата си". Затова той ползва специални козметични инжекции Xeomin, които опъват фините линии по лицето и са изчистени като състав.

"Не смятам, че е нужно да се притесняваме от такива неща", допълва Джонас и пояснява, че продуктите, които ползва, се отразяват добре на бръчките на челото му, както и на белег, който има от дете между веждите си. "Харесва ми, че отпусна тази зона на лицето ми."

Съпругът на Софи Търнър, с която имат две деца, пояснява, че иска да се пребори със стигмата върху това дали мъжете трябва да ползват подобни процедури. "Мъжете вече по-открито носят и грим, което е страхотно. Важно е да правим, каквото ни харесва, нали?"