Нищо не може да попречи на Джиджи Хадид да изглежда зашеметяващо. Нито дори скорошната ѝ бременност и последвалото майчинство.

Джиджи Хадид, модните експерименти и новият платинено рус цвят на косата на модела

Джиджи Хадид не спира да експериментира с визията си

Отново в отбора на блондинките

Явно 27-годишният супермодел знае това и не пропуска да го напомни на всички. При това чрез цяла серия спиращи дъха снимки и видеоклипове за модната марка Frankies Bikinis.

Джиджи е рекламно лице на новата линия Gigi x Frankies Bikinis на емблематичната марка. И нещо повече - тя лично участва в създаването на дизайна ѝ заедно с дългогодишната си приятелка Франческа Айело, която е основател и креативен директор на Frankies Bikinis.

Двете момичета са израснали заедно, прекарвайки голямата част от свободното си време из безкрайните плажни ивици на Малибу - което е създало и скрепило приятелството им. Това става ясно от собствените им откровения в Instagram, както и от красивите, носещи усещане за лято видеоклипове, чрез които отдават почит на приятелството. Облечени, разбира се, в бански.

Милиона последователи на Frankies Bikini в Instagram успяха да се насладят на красивите снимки на Джиджи - в оскъдни бански костюми, които наистина оставят малко на въображението.

Новата колекция бански костюми ще се появи официално на пазара на 11 май, уточняват от Hollywood Life.