Преди година братът на Кейт Мидълтън Джеймс се сгоди за половинката си - французойката Ализе Тевенет. Двамата трябваше отдавна да са законни съпруг и съпруга, но ситуацията в световен план успя да обърка и техните планове.

През март стана ясно, че на влюбените им се е наложило да отложат планираната за лятото сватбена церемония, като надеждата им беше да успеят да се венчаят край брега на морето през септември или октомври. Сметките обаче отново им излязоха криви.

Самият Джеймс Мидълтън сподели в социалните мрежи, че двамата с Ализе за втори път отменят сватбата си. Въпреки неприятната ситуация и желанието на всички французойката част по-скоро да стане законна част от семейството, братът на херцогинята на Кеймбридж не губи надежда, че сватбената им приказка все някога ще се случи, предава Mirror.

Мидълтън публикува снимка в профила си в Instagram, на която е на лодка заедно с годеницата си в Италия, където са си организирали малко бягство за море, паста и вино.

Коронавирусът, Джеймс Мидълтън и защо братът на Кейт Мидълтън отложи сватбата

И Джеймс Мидълтън се уплаши от коронавируса

Когато плановете се объркат

"Мина година, откакто попитах Ализе дали иска да се омъжи за мен... каква година само", написа той. "Две къщи, карантина, два опита за сватба, малки кученца, стартиране на нова компания, обръсване на брадата и още много. А най-хубавата част е, че споделих всичко това с теб, Ализе, и нямам търпение да се сблъскаме и с всичко друго, което съдбата ни е подготвила", продължава той.