Джесика Алба и Кеш Уорън са заедно от цели 19 години и са женени от 15. Двамата имат и три деца - Онър (15 г.), Хейвън (12 г.) и Хейс (5 г.) и изглеждат като една от най-стабилните холивудски двойки.

Джесика Алба на 42

Джесика Алба в 24 факта

Защото някой днес има рожден ден

За отношенията помежду им и успеха на дългогодишния им брак Кеш Уорън споделя повече в подкаста Whine Down. Той разкрива, че заедно със съпругата си са минавали през няколко момента, в които енергията помежду им просто е изчезвала, но дори и след месеци са успявали да възстановят баланса в отношенията си.

Според Уорън време на тези периоди двойките трябва да са търпеливи и допълва, че самият той и Джесика Алба тогава са си давали пространство, обсъждали са емоциите и чувствата си или пък са излизали на среща.

Съпругът на актрисата не скрива, че помежду им нещата невинаги са вървели гладко. Двамата дори преминават и през раздяла само четири години след началото на връзката си. А причината е била ревността му към нея.

"Когато за първи път започнахме да излизаме, наистина ревнувах от другите момчета и от вниманието, което тя получаваше от другите. Това просто не ме караше да се чувствам добре", признава Кеш Уорън.

След като обаче спира да се среща с Джесика Алба, изпада в "дупка" и си обещава, че ако се събере отново с нея, ще канализира емоциите си по "по-продуктивен начин".

И така и се случва. Двойката се събира и продължава да пише романтичната си история. Освен това Кеш Уорън винаги подкрепя съпругата си и казва, че не се чувства пренебрегнат заради кариерата ѝ.

А самата Джесика Алба явно все още е на същата вълна като половинката си, въпреки че са минали години откакто са заедно. Пред Entertainment Tonight тя издава, че понякога има моменти, в които двамата си споделят дори твърде много, а пък в други комуникацията им не се получава.

Джесика Алба, Онор и Хейвън, Международният ден на жената и посланието на актрисата

Как възпитава децата си Джесика Алба

Социалните каузи на актрисата

Актрисата обаче е убедена, че за да бъде една връзка успешна, ключът е именно в комуникацията и в това и двамата партньори да са искрени един към друг за чувствата си. Според Джесика Алба е напълно нормално понякога единият от двамата да каже на другия, че за известно време има нужда от пространство, както е нормално и да си признават, когато си липсват например.