Вероятно всеки актьор има филми от кариерата си, в които съжалява, че е участвал. Дженифър Лорънс не се притеснява да разкрие и кой точно е филмът, в който се е снимала, но после ѝ се е искало да не го е правила.

Дженифър Лорънс, Оскар, “Наръчник на оптимиста” и признанието на актрисата, че в ранната си кариера е изгубила контрол над себе си

Когато Дженифър Лорънс е изгубила контрол над себе си

Какво нещо е Оскарът

Интересно е, че всъщност Адел, певицата, с която са приятелки, ѝ е дала съвет, който в последствие се е оказал добър. Той всъщност е бил доста простичък и кратък - Дженифър да не приема участие във филма "Пасажери".

"Адел ми каза да не го правя", признава актрисата в интервю за New York Times. Тя споделя още, че според певицата космическите филми са новите филми за вампири. "Трябваше да я послушам."

Уточняваме, че "Пасажери" е научно-фантастична драма от 2016 г., в която Дженифър Лорънс и Крис Прат играят главните роли. Те се превъплъщават като пътешественици на космически кораб, които обаче се събуждат от хибернация много преди планираното им пристигане.

Макар и рекламиран като романтичен филм с участието на привлекателни холивудски актьори, той се счита за може би най-лошият в кариерата на актрисата.

Каквото обаче било, било. Дженифър Лорънс очевидно е успяла да преодолее лошия си избор в миналото и сега продължава да гради успешната си кариера. Актрисата стана една от най-разпознаваемите след участието си в "Игрите на глада" и "Наръчник на оптимиста", за който пък спечели Оскар, пише Entertainment Weekly.

Causeway, Дженифър Лорънс, Брайън Тайри Хенри и трейлър на драмата на Apple TV+

Дженифър Лорънс се бори с кошмарите от миналото

Трейлър на Causeway

Скоро ни предстои отново да я гледаме на голям екран във филма Causeway.