От 2017 г. Дженифър Анистън официално е разведена и необвързана, и сякаш няма изгледи това скоро да се промени. След развода с Джъстин Теру не сме виждали актрисата в мъжка компания, освен в тази на бившия й Брад Пит или някой и друг колега.

Последно Джен води раздаването на наградите "Еми" заедно с тв водещия Джими Кимъл. Двамата буквално направиха едно огнено шоу и очевидно им сe получава да работят доста добре в екип. Очевидно и отношенията им са малко повече от просто професионални.

Преди дни, на 13 ноември, Кимъл отпразнува своя 53-и рожден ден. А Анистън бе една от тези, които не пропуснаха да го поздравят в социалните мрежи.

Актрисата сподели кратко клипче, на което се вижда как Кимъл духа свещичка върху парче торта. И написа: "На този весел, забавен, мил, щедър и СЕКСИ млад мъж... честит рожден ден. Обичам те."

След толкова комплименти по адрес на рожденика, Джен реши да се презастрахова от интриги като все пак избере снимка на Кимъл със съпругата му, която очевидно също много обича и на която изпраща виртуални целувки, предава HELLO.

Кание Уест, кандидатурата му за президент, Дженифър Анистън и как актрисата ядоса рапъра

Дженифър Анистън ядоса Кание Уест

Не е смешно, наистина

Явно между актрисата и водещия има дълго приятелство и много общи черти, а това, че са страхотен тандем, е ясно на целия свят.