Само преди броени дни в интервю за The Los Angeles Times Дрю Баримор разказа повече за битката си с алкохола. От там разбрахме, че най-тежкият период за нея е бил след развода ѝ с Уил Копелман от 2016 г.

Дрю Баримор, борбата ѝ с алкохола и от какво все още се страхува актрисата

Битката на Дрю Баримор с алкохола

От какво все още се страхува актрисата

Свидетел на състоянието на актрисата тогава е била приятелката ѝ Камерън Диас, която споделя, че борбата ѝ е била наистина трудна за наблюдаване. За приятелството на двете актриси People припомнят, че започва, когато 14-годишната тогава Дрю Баримор работи в кафене, което Камерън Диас посещава.

Диас обаче казва пред The Los Angeles Times, че е вярвала, че Дрю ще се справи с проблема си. "Знаех, че ако всички се придържаме към нея и ѝ дадем подкрепата, от която се нуждае, тя ще намери своя път. Имам абсолютна вяра в нея."

Дрю Баримор разказва още, че проблемът ѝ с алкохола се е задълбочил толкова много, че терапевтът ѝ, известният психоаналитик Бари Мишелс, е трябвало да прекрати отношенията им на лекар и пациент, въпреки че са работили един с друг в продължение на десетилетие.

"Той просто каза: "Не мога да правя това повече." Наистина беше заради моето пиене", не крие актрисата. Тя обаче уважава решението на терапевта си и се надява, че един ден ще може да спечели доверието му обратно.

Всъщност моментът, който се оказва повратен в борбата й с алкохола, е този, в който Дрю Баримор получава предложението за води свое собствено ток шоу. Това се случва през 2019 г. "Мисля, че възможността за шоу като това наистина ме разтърси", признава актрисата.

Дрю Баримор на 49

Дрю Баримор в 32 факта

Защото някой днес има рожден ден

И така, две години след като спира срещите с терапевта си, тя се връща при него и той решава отново да работят заедно. Дрю Баримор споделя, че тогава разбира, че е способна да се промени и осъзнава, че трябва да се грижи за себе си по същия начин, както го прави за всички останали.