Свикнали сме да гледаме Мелания Тръмп безгласна и усмихваща се с половин уста до съпруга си, които често говори глупост след глупост. Чувството за хумор на американския президент често остава неразбрано от нас, но дали същото можем да кажем за съпругата му?!

Тази седмица Доналд Тръмп посрещна наградени студенти и курсисти в Белия дом. След тържествената част дойде време и за един малко по-нетрадиционен прием. Вместо изискан кетъринг, на младежите бяха сервирани пици, над 300 сандвича от McDonald's, както и пържени картофки. Всичко това - отдавна изстинало...

Покрай изумените погледи на младежите се прокрадна поредната не особено уместна и определено не забавна шега на президента Тръмп. Той с усмивка каза, че е можело Мелания да им направи и по една салата, но много добре знае, че те не си падат по такъв тип храна, пише Express.

Мелания Тръмп като млада, срещата й с Доналд Тръмп и какво се промени

Мелания си иска стария живот

Какви ги е вършила, преди да срещне Доналд

Този път Първата дама не бе до съпруга си, за да видим реакцията й. Но надали щеше да е нещо по-различно от редовната й формална усмивка. Сигурни сме обаче, че на гостите на президента много повече би им харесала салата, направена от Мелания от студените хамбургери на Доналд.