Дилън Спраус, единият от популярните холивудски близнаци, направи важна крачка в живота си. Преди дни, актьорът, известен с участието си във филмите на Disney Channel и сериала "Приятели", е казал заветното "да" на своята дългогодишна приятелка - моделът Барбара Палвин.

Какво се случва с Коул и Дилън Спраус - известните близнаци от "Приятели"

Какво се случва с Коул и Дилън Спраус - известните близнаци от "Приятели"

Когато славата те застигне още в детските години

Сватбеното тържество се е състояло в родната на Барбара Унгария. Според местното издание Bors Online, събитието се е провело през изминалия уикенд, близо до унгарската столица Будапеща.

29-годишната Барбара и 30-годишният Дилън се срещат през последните пет години, след като се запознават през 2017 г. През март Палвин блесна с диамантен годежен пръстен на филмовия фестивал "Мамут", но не потвърди, че планира сватба. И така, след месеци на спекулации, миналия месец двойката най-сетне потвърди годежа си пред списание V Magazine, за което снимат и любопитна фотосесия.

"Ние градим нашата история", каза Барбара пред изданието. "И съм много щастлива, че в крайна сметка правим всичко по нашия начин."

Барбара и Дилън са една от малкото стабилни двойки в Холивуд. Моделът на Victoria's Secret неведнъж публично е споделяла, че е намерила "перфектния човек" в лицето на Спраус.

През 2019 г. в разговор със списание W Magazine Дилън пък разказва как са се запознали.

Той си спомня, че е изпратил съобщение на красавицата в Instagram, след като тя случайно го е последвала в приложението. Веднага се опитал да организира среща, но отговорът ѝ отнел повече време от очакваното. "Тя не ми отговори в продължение на цели шест месеца", спомня си актьорът.

Но в крайна сметка Барбара Палвин е тази, която прави сериозната крачка, след като през 2018 г. заминава чак в Китай, където по това време Дилън снима филм. Тя разказа пред People, че той веднага е бил готов да започнат връзка, докато тя е имала известни резерви. "Но накрая си казах: какво пък толкова. Няма мъж, който обичам повече от него, а той ми дава всичко, от което се нуждая."

Впоследствие двойката потвърждава официално връзката в Instagram през август, 2018 г. и правят дебюта си на червения килим на Седмицата на модата в Ню Йорк през септември, същата година. Следващата година започват да делят един покрив и Барбара се запознава с брата близнак на Дилън - Коул Спраус.

Барбара Палвин е новият ангел на Victoria's Secret

Ето кой е новият секси модел на Victoria's Secret

Барбара Палвин ни взима акъла

Преди да се срещне с Барбара, Дилън има дългогодишна връзка с Дейна Фрейзър, която също е модел. Те са заедно в периода 2013 г. до 2017 г.

Що се отнася до Барбара, тя също е имала няколко публични романса, единият от които е с музиканта от One Direction Найл Хоран, припомня Daily Mail.