Напоследък британската актриса и модел Лиз Хърли най-често публикува свои снимки по бански, а милионите ѝ фенове се възхищават на съвършената ѝ външност.

Елизабет Хърли, животът вкъщи по време на пандемия и нейният начин да отиде на ваканция

Най-добрите снимки по бански на Лиз Хърли

Актрисата подбра любимите си снимки, за да отиде на „измислена“ ваканция

Затова на мнозина може и да не им се вярва, но на 10 юни Лиз Хърли навърши 56. По този повод синът ѝ Деймиън Хърли, който също е модел, реши да изненада майка си.

Той публикува три снимки с емоционално послание, което няма как да остави безразличен никого. Деймиън и Лиз Хърли поддържат изключително близки отношения, но все пак признанието навръх рождения ѝ ден изненада всички.

"Днес е роден най-любимият ми човек, "съучастник в престъпленията" завинаги. Обичам те, мамо, ти си моя сродна душа". На една от снимките Деймън е мъничко бебе, гушнато от майка си, на другата е само Лиз Хърли с карта на дама купа в ръка, а на третата - са двамата сега, в багажника на колата, вероятно в провинцията, където Лиз Хърли предпочита да живее.

Щастливата и горда майка не пропусна да отговори на поздрава, като нарече Деймиън "най-добрия син във Вселената" и изрази любовта си към него. 

Елизабет Хърли, Деймиън Хърли и една от любимите снимки на актрисата

Кой спи на гърдите на Елизабет Хърли

Как актрисата нажежи и без това горещото лято

След това пък публикува видео, на което фриволно се търкаля в зелената трева и благодари на всички за красивите пожелания за рождения ѝ ден.