Преди няколко месеца научихме, че отношенията между Деми Мур и дъщеря й Талула невинаги са били розови. Двете дори не са си говорили в продължение на цели три години. А отношенията между майка и дъщеря очевидно има още с какво да ни изненадват.

Деми Мур, дъщеря й Талула Уилис и защо й е била сърдита цели три години

Талула Уилис: Не говорих на майка ми близо три години

Какви са отношенията й с Деми Мур сега

По време на участието си в Instagram чат преди дни Талула бе откровена за влиянието, което майка й е оказала върху нейното развитие.

Дъщерята на актрисата от Брус Уилис признава, че тя винаги ги е учила да не говорят за себе си и за семейството, за да предпазят най-близките. Но Татула е интерпретирала тези съвети през своята призма и винаги се е чувствала ограничена в това какво може да споделя и какво - не.

Днес госпожица Уилис е напълно наясно, че Деми Мур е правела това само с идеята да ги защити, но пък тя е искала да бъде по-прозрачна и открита. И така се е стигало до сблъсък на мненията им и откритото бунтуване на дъщерята на актрисата, предава Cover Media.

Деми Мур, Румър Уилис и как дъщеря й я поздрави за рождения ден

Чудатият поздрав, който получи Деми Мур

Като майка и дъщеря

"Дълго време се чувствах сякаш като вляза в стаята, трябва да се извиня за присъствието си, да се извиня, че заемам място и че въобще съществувам", откровена е Талула.

В последните години тя се е съсредоточила върху своята трезвеност, да погледне по нов начин на живота си и да събере енергия, с която да приеме, че вече няма нужда да се извинява за всичко и на всички.