По-шокиращи от голите снимки на Деми Мур на корицата на Harper's Bazaar са само поредните разкрития за личния живот на актрисата.

В подробно интервю за The New York Times Деми Мур загатва за някои от акцентите в автобиографията си "Inside Out", която излиза в САЩ на 24 септември.

Днес актрисата вижда себе си като изкупителна жертва на развлекателна индустрия, която се е отнасяла по различен начин с мъжете и с жените актьори. Тя много добре си спомня колко повече е печелил от нея Брус Уилис (който тогава ѝ е бил съпруг) за ролите си, както и че не е било никак честно хонорарите за главните роли на актрисите да са в пъти по-ниски от тези на актьорите.

Деми Мур не се притеснява да говори и за много лични теми - от болезненото си детство до това как децата й са й помогнали да стане майката, която е днес.

"Когато бях малка, се наложи да спася майка си от предозиране. Използвах малките си пръсти, за да бръкна в устата й и да я накарам да повърне. Нещо в мен се счупи тогава и с детството ми бе свършено."

Освен всички проблеми около нарокоманията на майка ѝ, Деми Мур преживява и още по-тежки моменти в живота си, между които несъмнено попада и спонтанният аборт по време на брака й с Аштън Кътчър.

Снимка 443673

Източник: GettyImages

Двойката е очаквала момиченце, което са щели са кръстят Чаплин Рей, но Деми помята в шестия месец. Оттогава актрисата не спира да обвинява себе си за случилото се, защото по това време е злоупотребяла с "Викодин" и алкохол.

Личната загубa се отразява много тежко на актрисата, след което тя се подлага на рехабилитационен курс в продължение на няколко години.

Въпреки щастливите моменти с Аштън Кътчър, Деми Мур твърди, че връзката с него всъщност много повече ѝ е взела, отколкото ѝ е дала.

Раздялата им е била истински кошмар за нея. Отнело ѝ е години, за да преодолее последиците, в които е загубила и увереността в себе си. По това време актрисата се е притеснявала и от промените, които са настъпвали в кариерата й - изцяло свързани с възрастта. 

Снимка 293403

Източник: Getty Images

Независимо от всички тежки моменти и спадове, тя все пак успява да стъпи на краката си и то благодарение на трите си дъщери, които са я научили как да бъде майката, която е днес.

Децата ѝ са много изненадани да прочетат историята на майка си в автобиографията, защото някои от подробностите за живота си тя е крила с години от тях. 

Деми Мур, Harper's Bazaar и голата корица за октомврийския брой на изданието

Деми Мур само по шапка

Актрисата отново предизвика фурор с гола корица