Един от най-лъскавите музикални фестивали в света, Coachella ежегодно привлича хиляди хора за купон в долините на Калифорния. Провежда от 1999 г. в Индио, Калифорния, в долината Коачела в пустинята Колорадо. 

Оскари 2022, Vanity Fair, Алесандра Амброзио, Холзи, Емили Ратайковски и най-секси жените на партито след раздаването на статуетките

Секси, по-секси, най-секси - партито на Vanity Fair след Оскарите

Жените, които привлякоха вниманието ни

Фестивалът е известен със статуса си на "забава на звездите" и е място, където каймакът на поп индустрията се събира за непринудено, но все толкова шикозно, парти.

В дните на Coachella, Instagram винаги се подпалва от постове, чрез които звездите споделят със света на простосмъртните как се забавляват. На нас силно впечатление ни направиха някои известни личности и то най-вече заради избора си на секси тоалети, с които успяха да привлекат вниманието на своите фенове. 

Никол Шерцингер и Том Евънс отново успяха да нагорещат страстите с избора си на облекло и... с липсата на такова. 

Алесандра Амброзио не спира да излъчва сексапил, където и да се появи. 

Сидни Суийни бързо се превърна в център на вниманието с провокативната си визия по време на фестивала. 

Леко небрежна, но много секси, и Бела Торн също не остана незабелязана. 

И като стана дума се секси, няма как да е включим и Ванеса Хъджинс в тази селекция. 

С последните си звездни появи, Холзи успява да привлече всички погледи и да накара хората дълго да говорят за нея. 

Няма да е истинско парти, ако Парис Хилтън не присъства на него. 

Coachella не може да мине и без присъствието на Ким Кардашиян, която този път беше оставила Пийт Дейвидсън да си почива вкъщи. 

Макар че беше на сцената, а не сред гостите на фестивала, Doja Cat определено успя да нажежи страстите - и с изпълнението си, и с избора си на сценичен костюм. 

Насочваме за последен път вниманието си към сцената за Coachella, която благодарение на Megan Thee Stallion се превърна в Hottiechella.