Преди птичето да кацне и на тяхното рамо, куп звезди са се препитавали с всевъзможни дейности. Някои от тях едва свързват двата края, но не спират да мечтаят за славата и успеха, а след време те ги настигат.

Cardi B

Рапърката никога не е крила, че първите й сценични изяви са малко по-специфични - в стриптийз клубове в Бронкс. Три години и половина Cardi B си плаща сметките и финансира своите първи стъпки в музиката с парите, които изкарва като еротична танцьорка, както и с бакшишите, които знаем къде се пъхат...

Но този факт изобщо не кара изпълнителката да се срамува. Дори напротив - тя признава, че и днес практикува танците на пилон, когато има възможност. Но сега само за удоволствие.

Снимка 396255

Източник: GettyImages

Хавиер Бардем

Актьорът, който свързваме най-вече с ролята на Пабло Ескобар, също има доста интересни моменти в биографията си. Не можем да кажем, че се е препитавал като стиптийзьор, въпреки че му се е отдавало.

Всичко започва на шега, когато първият път се качва на сцената в бар, за да се поразхвърля. Управителите обаче така харесват представлението му, че го наемат за още едно срещу заплащане. Тогава дори семейството му присъства за морална подкрепа.

Бардем днес определя това преживяване като катастрофално и добавя, че не е свалял всички дрехи от себе си, което е помогнало и да запази добрите отношения със семейството си.

Снимка 396271

Източник: GettyImages

Лейди Гага

Ето тук сме малко изненадани, признаваме си. Певицата се записва в училище по изкуства и горе-долу по това време напуска дома на родителите си. За да се издържа сама, Лейди Гага работи като сервитьорка през деня и като стриптизьорка през нощта.

И това се случва, когато е само на 18 години. Но тя е по-различна от останалите момичета, които танцуват еротично, защото се облича в черни кожи и се движи предизвикателно под звуците на хеви метъл парчета.

Не се и съблича много-много, а по-скоро прави спектакъл. И в замяна получава добро заплащане и щедри бакшиши.

Брад Пит

И той ли?! През студентските си години актьорът е част от мъжка формация, носеща името Dancing Bares. Тя не се занимава особено професионално с танци, но изпълнява различни желания, като подарък стриптийз за 21-я рожден ден на състудентки. А Брад се изявява като един от най-палавите в групата и няма никакви притеснения от голотата.

Чанинг Тейтъм

Видяхме, че доста добре му се получават предизвикателните танци в "Професия стриптийзьор". Но, оказва се, това представяне се дължи не само на много тренировки по време на подготовката за филма,  но и на предишен опит в тази професия.

През 90-те Тейтъм се подвизава като стриптийзьор и дори има псевдоним - Чан Крауфорд. Тогава със сигурност му е било забавно, а и тези умения му уреждат една от най-големите му роли. Но днес актьорът е категоричен, че въобще не му липсва този период от живота му, пише This is Insider.

Снимка 396283

Източник: GettyImages

Кармен Електра

Дълги години красавицата се подвизаваше като модел, но голямата слава дойде с участието в сериала "Спасители на плажа". Но години преди това Електра работи като стриптийзьорка.

7 звезди с успешни инвестиции в технологиите

7 звезди с успешни инвестиции в технологиите

С нюх за бизнес

В по-късен етап пък решава да превърне тази подробност от биографията си в бизнес начинание и създава собствена марка професионални пилони, които се продават и до днес.