Че голяма част от песните на Бритни Спиърс са хитове едва ли някой би оспорил. И доказателство за това е не само нейната музикална кариера, но и фактът, че вече има създаден мюзикъл с включени нейни популярни песни.

Бритни Спиърс на 41

Бритни Спиърс на 41

Защото някой днес има рожден ден

Озаглавеният & Juliet забавлява публиката в Stephen Sondheim Theatre осем пъти в седмицата с хитови парчета на Бритни и познатата ни любовна история за Ромео и Жулиета от Шекспир, но разказана по нов начин.

Сега обаче научаваме и новината, че още един мюзикъл с музиката на Бритни Спиърс ще оживее на сцена. Той ще е озаглавен Once Upon a One More Time и ще бъде представен в Marquis Theatre в Ню Йорк на 22 юни 2023 г. Предварителните представления обаче ще започнат от 13 май, пише People.

Кастингът все още не е обявен, но въпреки това вече знаем някои подробности около спектакъла. Например малко повече за сюжета.

Историята ще запознае зрителите с подвизите на група принцеси от приказките. Точно така, добре познатите ни Пепеляшка, Снежанка и Малката русалка ще тръгнат на приключение в търсене на собственото си щастие. А най-хубавата част - те ще танцуват и пеят парчета на Бритни, сред които "Oops!... I Did It Again," "Lucky," "Circus" и "Toxic."

Самата Бритни Спиърс, разбира се, не пропусна да сподели вълнението си от новината като разкри, че мюзикълът е като нейна сбъдната мечта.

Бритни Спиърс и видеото ѝ, с което загатва, че е подстригала косата си

Какво крие Бритни Спиърс

Време ли е за промяна

"Толкова съм развълнувана да има мюзикъл с моите песни - особено такъв, който се развива в подобен магически свят, изпълнен с герои, с които съм израснала, които обичам, обожавам."