Ето го, Брад Пит - такъв, какъвто не сме го виждали никога досега. Представя ни го специалното издание на списание New York Times - The Great Performers. Именно тук звездата от "Имало едно време в Холивуд" разказва за всичко - от борбите, които е водил, до употребата на наркотици и последните слухове за интимните му отношения с различни жени.

През последните няколко години (и откакто Анджелина Джоли подаде молба за развод през 2016 г.) 55-годишният актьор не спира да бъде в центъра на общественото внимание. Разбира се, всички се чудеха с кого точно излиза...

Така през 2018 г. започнаха да се въртят слуховете, че се вижда с професор Нери Оксман от Масачузетския университет по технологии.

През септември 2019 г. пък се заговори, че има връзка с бижутерийната дизайнерка Сат Хари Калса, а по последна информация уж излиза с актрисата Алия Шавкат.

Множество източници твърдят, че Пит е просто приятел с всички тези жени, но сега самият той опровергава всички тези слухове.

Снимка 440623

Източник: GettyImages

На въпроса дали чете публикациите за себе си, актьорът признава, че "се опитва да го избегне". Определено не търси и онова, което се тиражира по негов адрес.

Брад Пит, Алия Шавкат и възможната връзка на двамата

Това ли е новата жена в живота на Брад Пит

Най-после не е сам

"Не знам с колко жени е писано, че се срещам през последните две-три години, но истината е, че нищо от това не е вярно", категоричен е Брад Пит.

От 2004 г. е "спрял да чете каквато и да е преса". Причината: огромното количество негативни материали, засягащи и оценящи решенията и изборите в живота и в работата му. Всички те се загнездвали в главата му и му пречели - нещо, в което според него няма нищо полезно.

Снимка 440625

Източник: GettyImages

Колкото до превъплъщението му в Клиф Буут в "Имало едно време в Холивуд" (за което е номиниран за Златен глобус за най-добра поддържаща роля), Пит казва, че е успял да пресъздаде персонажа, като е почерпил вдъхновение от собствения си живот.

"По някакъв начин Клиф напомня за баща ми, с начина, по който се отнася към себе си. Сещам се и за емблематичните фигури на Бъч и Сънданс, както и за филмите на Клинт Истууд", обяснява актьорът. Странното е, че неговата лична идеология за живота в момента се доближава до тази на героя му.

"Не ме интересува кой си, защото животът е борба и е важно как възприемаш именно тази борба. Установих, че колкото повече остарявам, аз я приемам по-спокойно - като пореден ден в офис и като следващото предизвикателство, което ми носи настоящият ден."

Снимка 438755

Източник: Alexandra Films

За феновете, гледали филма на Куентин Тарантино, една от най-запомнящите се сцени е тази, в която героят на Пит се надрусва с LSD. На въпроса дали самият той някога е употребявал наркотици, Брад Пит шеговито подхвърля едно "разбира се, разбира се".

Всъщност, сцената с друсането е била хрумка на Куентин Тарантино в последния момент. Според Пит тя е блестящо решение, получила се е и много забавно.

В края на интервюто актьорът признава, че е прекарал "по-голямата част от 90-те години в криене и пушене".

Снимка 439154

Източник: GettyImages

"Цялото внимание, което славата ми донесе тогава, беше много неприятно. Затова се затворих в себе си и сякаш се криех от всичко и от всеки. Сега се чувствам различно. Просто излизам и си живея живота, защото хората, като цяло, са доста готини."

Брад Пит, Антъни Хопкинс, алкохола и киното - в интервюто за списание Interview

Брад Пит и алкохолът като бягство

Пит интервюира Антъни Хопкинс