След като се завърна на големия екран, в последните месеци Брад Пит започна да дава и все повече интервюта. А в тях нямa как да не се засегне и темата за личния му живот.

Около въпроса дали има нова жена до актьора, има редица неизвестни и предположения. Той самият пък все по-често говори с ирония за личния си живот, видимо преживял най-трудните си моменти.

Наскоро Пит участва в подкаст заедно с колегата си и добър приятел Леонардо ди Каприо. И там къде на шега, къде не съвсем, определи личния си живот като истинско "бедствие".

Снимка 460546

Източник: GettyImages

Брад се пошегува също, че е като "кошче зa боклук" - нещо, което очевидно го прави привлекателен за всички, интересуващи се от личния живот на другите.

За разлика от него, Леонардо ди Каприо бе категоричен, че днес му е много по-лесно да се скрие от папараците и да се разхожда свободно. А когато някой го снима, то вероятно е заради младата му и красива приятелка Камила Мороне, пише Vanity Fair. 

Брад Пит, Леонардо ди Каприо, Златен глобус 2020 и как актьорът се пошегува с колегата си и любовния си живот

Когато Брад Пит се шегува с Леонардо ди Каприо

Актьори в настроение за смешки

Брад не сме го виждали с нова жена наскоро и може би това е една от причините да определя личния си живот по този начин. Разбира се, няма как да пропуснем и тригодишния развод с Анджелина Джоли, както и тежката емоционална криза, в която изпадна актьора след втория си провален брак.