Преди да се посвети на актьорската си кариера, Брад Пит беше решил да се реализира в областта на финансите. За тази цел той беше записал да учи счетоводство в университета в Мисури, Спрингфийлд.

Брад Пит, Лена Дюнам и какво разказа актрисата за неловката целувка с колегата си

Лена Дюнам за целувката с Брад Пит

И тайното парти, което са си организирали

Само два месеца преди да завърши, Брад напуска университета и заминава за Калифорния, за да преобърне живота си, като записва уроци по актьорско майсторство. Малко след това започва и бляскавата му кариера като актьор, за да не се завърне той никога към счетоводството.

Но явно Брад Пит има сантиментални чувства към студентските си години и университета, в който е учил, затова  решава да подкрепи настоящите абсолвенти от Мисури, които тази година завършват при по-необичайни условия, заради пандемията.

Снимка 460547

Източник: GettyImages

Във видео обаждане Брад Пит поздравява всички завършващи студенти на университета в Мисури, като им пожелава много бъдещи успехи.

Брад Пит, Анджелина Джоли и защо актрисата не иска Шайло да се среща с Алия Шоукат

Предупреждението на Анджелина Джоли към Брад Пит

Какво успя да я подразни

"Вероятно се чувствате много странно, предвид карантината и настоящото положение, в което сте поставени, но ние всички ви подкрепяме. Бъдещето на света е във вашите ръце и точно вие сте тези, които имат възможност да го направят едно по-добро място. Наслаждавайте се, че завършихте успешно и мислете мащабно!"