Вчера, шести юни, по време на концерта си в Кардиф, Бионсе и Джей Зи разнообразиха музикалната си програма с малък сюрприз за всички присъстващи. На огромните екрани около сцената бяха излъчени кадри, които явно са от подновяването на брачните им обети. 

В края на май световноизвестната двойка отбеляза 10-ата годишнина от сватбата си с романтична вечеря на покрива на сграда в центъра на Лос Анджелис. Но това всъщност е само част от празненствата по повода.

По време на концерта, част от турнето Bey and Jay On the Run II, стана ясно, че двойката си е устроила и втора сватба с децата си. Излъчените кадри на "младоженците" със сигурност не са от пищната венчавка от 2008 г.

А тази, състояла се съвсем наскоро, също си е истинско събитие. За втори път виждаме Бионсе в булчинска рокля, но вричайки се във вярност на един и същи мъж. И двамата с Джей отново доказват слогана, под който минава и турнето им - "Това е истинска любов".

Припомняме, че в последните години тази любов неведнъж бе поставяна под съмнение. Първо бяха признанията на Бионсе, след това на Джей Зи. Изневярата и прошката очевидно са тласнали съпрузите към решението да подновят обетите си и да затвърдят желанието си да бъдат заедно до гроб.

По време на концерта в Кардиф бяха показани и неизлъчвани досега кадри на порасналите близнаци Руми и Сър Картър от личния архив на звездното семейство.