Поне към момента Айрленд Болдуин дължи популярността си на факта, че родителите ѝ са Алек Болдуин и Ким Бейсингър. Но 26-годишният модел остава верен на себе си.

Айрленд Болдуин, Ким Бейсингър, Red Table Talk и кардиофобията, за която дъщерята на Алек Болдуин говори в шоуто

Постоянните страхове, с които живее дъщерята на Ким Бейсингър

Каквато майката, такава и дъщерята

Болдуин не се страхува и срамува да говори открито както за тялото си, така и за проблемите, които има в живота си. Не се стеснява и да споделя секси снимки по бански.

От профила ѝ в Instagram разбираме, че в началото на месеца Айрленд Болдуин е била в Париж. И не сама, разбира се, а в компанията на гаджето си Андре Анжос (Andre Anjos), който е по-познат със сценичния си псевдоним RAC.

Моделът и португалският музикант са заедно от поне година, като определено и сега си изкарват добре. Толкова добре, че решават и да захвърлят всички дрехи, докато са във водата (снимки тук). Но не на всички снимки са без дрехи, разбира се.

Под една например Айрленд се шегува, че е изяла толкова много миди, че може да се превърне в супергерой на Marvel с подобно наименование. В профила ѝ откриваме и още снимки по бански на лодка.

Когато няма лодки, има отново слънце и бански. Като на последната снимка Айрленд Болдуин се шегува с това колко слънцезащитен крем налага върху кожата си, когато е на почивка.

Не е нужно да сме били на почивката заедно с г-ца Болдуин, за да предположим, че си е изкарала повече от добре.