Деми Мур определено успя да се превърне в гореща тема в световния шоубизнес с пикантните разкрития, поместен в автобиографичната й книга Inside Out. Едно от главните действащи лица в разказа на актрисата е бившият й съпруг Аштън Кътчър.

Двамата бяха семейство от 2005 до 2013 г., а две години след развода актьорът мина отново по венчилото - този път с Мила Кунис. Как тя е приела разкритията за сексуалния живот на Кътчър и Мур, можем само да предполагаме.

Факт е обаче първата съвместна поява на Аштън и Мила след скандала, който забърка бившата му жена. Те присъстваха на бейзболен мач през миналия уикенд и изглеждаха истински щастливи един до друг.

Явно докато Мур се връща назад към неприятните мигове от живота си, Кътчър е решен да гледа само към настоящето и бъдещето, в които за него има само една жена - неговата сегашна съпруга, пише Daily Mail.

Аштън много добре е знаел какво ще разкрие бившата му съпруга за съвместния им живот в книгата си, затова и не е останал изненадан от написаното в нея. Очевидно е успял да подготви и Кунис за неизбежното медийно внимание върху тях.

И така двамата отвърнаха с усмивка на доста личните разкрития на Мур и дадоха да се разбере, че те няма как да повлияят на връзката им, освен да я направят по-силна. А коментарът им в случая е просто излишен.

Деми Мур, Inside Out и още шокиращи разкрития за личния ѝ живот

Деми Мур с още разкрития за личния си живот

За Брус Уилис, за Аштън Кътчър и за децата, които са я направили майката, която е днес