Шоуто на Елън Дедженеръс е едно от най-гледаните в света към момента, а самата Елън е сред най-влиятелните и разпознаваеми медийни личности. Водещата е известна със склонността си да дарява голяма част от печалбите си за природозащитни каузи, да подпомага бедстващи райони и като цяло се слави с добро и голямо сърце.

Елън Дедженеръс събра отбор звезди на 60-ата си годишнина

Елън Дедженеръс събра отбор звезди на 60-ата си годишнина

Телевизионната звезда e е любимка на всички

За 60-тия си рожден ден съпругата на Елън - Порша де Роси подари на половинката си фондация и център за защита на диви животни в Руанда, което тогава докара Елън до сълзи пред камерите на шоуто.

Наскоро обаче Елън отново бе разчуствана, този път от Аштън Кътчър, който "съвсем случайно" мина през студиото ѝ за кратко, но остави забележителен подарък.

Снимка 358575

Източник: YouTube

Актьорът обясни, че наскоро е инвестирал в мобилното приложение Ripple, което се занимава с безжични трансфери на пари. Разказал на колегите си там за щедростта на Елън и добрите каузи, които спонсорира.

Така актьорът съвсем небрежно извади смартфона си и показа в реално време как работи Ripple, като предложи на Елън да дари на фондацията ѝ за защита на животни 4 милиона долара, използвайки услугите на приложението.

Мила Кунис и Аштън Кътчър заедно на гала вечер след 17 години пауза

Мила Кунис и Аштън Кътчър заедно на гала вечер след 17 години пауза

Отново под светлината на прожекторите

Елън, разбира се, не се поколеба и сама натисна бутона "Изпрати".

Това не е първият подобен жест на Кътчър, който също е известен с това, че отделя много време за благотворителна работа и полезни за обществото каузи.