Ако оставим настрана киното и политиката, най-успешните роля в живота на Арнолд Шварценегер е тази на любящ баща. Наблюдаваме с интерес успехите и на петте му вече много големи деца, всяко от които уверено върви по избрания път.

Арнолд Шварценегер, Мария Шривър и приключването на развода им след 10 години

Какво се случва с развода на Арнолд Шварценегер

Развитие след 10-годишен процес

Патрик (27 г.), Кристофър (24), Кристина (29) и Катрин (31) са децата от брака му с Мария Шривър, а Джоузеф Баена (24) - извънбрачният му син от аферата с икономката на семейството Милдред Баена.

Чест прави на Терминатора, че никога не изостави извънбрачния си син и го подкрепя през целия му живот, въпреки че именно разкриването на връзката с майка му става причина за развода на семейство Шварценегер.

Той отново показа на целия свят колко много се гордее със сина си, а поводът беше рожденият ден на Джоузеф на 2 октомври.

Актьорът публикува три снимки, на които са двамата, хванати в моменти от живота им заедно. В заведение с чаши в ръце, на велосипедите или пред рисунка на Шварценегер като културист...

Баща и син явно се чувстват прекрасно в компанията един на друг и с удоволствие прекарват времето си заедно. Още повече че Джоузеф май единствен от децата на Шварценегер се занимава с културизъм и е буквално копие на известния си баща.

"Толкова се гордея с теб и те обичам", написа бащата на сина си, поздравявайки го за рождения му ден, като спомена успехите му в културизма, в работата му в областта на недвижимите имоти и в актьорството. "Знам, че това ще бъде още една фантастична година", написа гордият баща. А самият Джоузеф публикува снимка с торта, от която виждаме, че и баща му се е присъединил към празненството.