Ариана Гранде гордо показа естествената си красота - напълно без грим и с къдриците, с които природата я е дарила.

Ариана Гранде, новата ѝ восъчна фигура в “Мадам Тюсо” и одобряват ли я феновете

Истинската Ариана Гранде ли е това

Трудно е да познаем

Факт е, че Ариана рядко разпуска емблематичната си висока опашка. Рядко изтрива и характерната си очна линия. Така че да я видим отвъд сценичната ѝ визия е по-скоро изключение. Но точно това направи изпълнителката в Instagram, където публикува няколкосекундно видео, в което е без грим и прическа.

А всъщност, 29-годишната изпълнителката разширява империята си за красота с нова гама God Is A Woman Body.

В началото на клипа Ариана Гранде се появява с увита около гърдите си кърпа и мокра коса, прибрана на кок. Тя се усмихва леко и нежно подпира брадичката си с ръка, демонстрирайки безупречна кожа.

След това видеото насочва вниманието ни към два от новите ѝ продукти - масло за тяло и скраб, преди да се върнем към певицата. Следващият кадър разкрива естествената ѝ коса, падаща на мокри къдрици по гърба ѝ.

Ариана развълнувано разказва за стартирането на първата си колекция за тяло. Към публикацията тя пише, че повече от седем години създава аромати, но най-накрая дава начало на серията God Is A Woman Body.

А когато става дума за продукти за красота и грижа за кожата, Ариана Гранде е истински предприемач. На 16 септември 2015 г. тя пуска първия си парфюм Ari. Година по-късно излезе още по-успешният Sweet Like Candy. Оттогава тя прибавя други шест аромата, припомня Life & Style.

Изпълнителката на "Thank U, Next" започна да твори и в сферата на грима, създавайки собствена R.E.M. марка през ноември 2021 г. Тя включва маркери за очна линия, течни сенки за очи, хайлайтъри и др., които излизат по магазините през 2022 г. Последно Ариана пусна колекция от R.E.M. продукти, свързани с устните на 16 юни тази година.

Ариана Гранде и новата й линия за красота God Is A Woman

Новият бизнес на Ариана Гранде

Точно това очаквахме от нея

"Не искам просто да се хвърлям в каквито и да било начинания... и аз нося грима на моите връстници, точно както слушам тяхната музика. Няма да кажа: "О, има твърде много изпълнителки", казва Ариана Гранде пред Allure в края на миналата година относно пренаселването на пазара за козметика със знаменитости. "...гримът никога не е достатъчен - точно както музиката."