Всяка поява на Киану Рийвс в компанията на половинката му Александра Грант се превръща в истинско събитие. Явно обаче трябва да свикваме да виждаме любимата на актьора и без него, но с други нейни звездни приятелки.

В социалните мрежи попаднахме на едно доста интересна снимка от едно доста интересно парти. Tо е организирано от Гуинет Полтроу по случай пускането на пазара на нови продукти на марката й Goop.

Актрисата и отскоро и бизнесдама е имала едно основно изискване към звездните си гостенки - да бъдат без тежък грим. И от въпросното селфи виждаме, че тя също е изпълнила задачата.

Полтроу позира заедно с Грант и Деми Мур, като всички те не се притесняват да покажат естествената си красота, само с малко фон дьо тен и коректор.

Вечерята по женски е преминала в разговори за красота и грижа за себе си. Менюто също е било съобразено с концепцията на марката Goop - храни, полезни за кожата и за стомаха. Защото Полтроу е убедена, че външната красота идва отвътре, пише Vogue.

Александра и Гуинет, и двете на 47 години, са говорили и пред останалите присъстващи дами за своите виждания за красотата и за това как трябва да се чувства и изглежда една жена. Видимо помежду им има сладко женско приятелство, което датира не от вчера и днес.