Cadillac Escalade ще радва с лукс и комфорт Димитър Бербатов. С внушителния си вид и мощност американският автомобил е все по-предпочитан от известните личности в света - футболистите Дейвид Бекъм, Уейн Рууни, актьорите Даниел Крейг и Брус Уилис, баскетболиста Шакил О'Нийл и естествено почти вички рапъри зад океана.

Официален вносител и представител на Cadillac за България от миналата година е "София Ауто". Компанията предлага както самите автомобили, така и оригинални резервни части и сервизна поддръжка на луксозните возила.

Escalade се отличава от останалите представители на SUV сегмента, познати в България, със сериозните си размери (дължина 5151, широчина 2008 и височина 1927 мм) и мощен 6,2-литров V8 двигател и 409 к.с.

Способен на ускорение от 0 до 100 км/ч в рамките на 6,8 секунди, колата може да конкурира представителите на спортния клас. Escalade предлага удобно пътуване за 8 души, като тройната задна седалка може да бъде заменена с две луксозни кресла.

Допълнителните екстри, които автомобилът предлага, са DVD навигация, развлекателна система за пътниците, тризонов климатроник и озвучителна система Bose.

В ценовата листа на "София Ауто" автомобилът се движи в рамките между 159 000 и 178 000 лв. в зависимост от екстрите.

Cadillac Escalade ще бъде представен на яхтеното изложение Bulgaria Boat Show, което ще се проведе във Варна от 6 до 8 юни 2008 г.


Агенция Speed-Press