Drum'n'Jazz 2007 - много сцени, много изпълнители и разбира се... много хора.

Третото издание от поредицата Drum`n`Jazz се проведе в столичния парти център „4 км". Трите зали на събитието бяха тематично разпределени - Drum, Jazz и Bass, като преминаването от една зала в друга стана почти невъзможно след 00:00 часа поради „приятната" бутаница навсякъде.

Все пак успелите да се доберат до залата „Jazz" станаха свидетели на поредното интересно представяне на Теодосий Спасов и компания.

За доброто настроение се погрижиха още Пейо Пеев на гъдулка, Петър Миланов - китара, Румен Тосков - клавишни и Христо Йоцов на ударни, които са и част от формацията на Теодосий - „Viara".

"Viara" сътвориха една нетипична смес от електронни елементи с джаз музика, като в целия експеримент взе участие и drum`n`bass продуцентът Cooh. Любопитна стъпка в развитието на джаза, както и невероятната гледка младите drum`n`bass фенове да се забавляват рамо до рамо с по-възрастни джаз ценители.

В Drum залата първа зад пулта се появи българката ErrorBeauty, която показа добри умения в миксирането на „breakz" и внесе голяма доза разнообразие на събитието.

Около 2 часа след полунощ, след като джаз сесията поприключи, тълпата започна да нахлува в съседната зала, тъй като предстоеше гвоздеят на вечерта - LTJ Bukem и MC Conrad.

Принципно представата ми за MC е 2 часа болки в главата от опити все пак да се дочуе музиката зад безспирното лаене на изпълнителя. През цялото време обаче MC Conrad бе в синхрон с музиката и допълнително приповдигаше доброто настроение.

Все пак LTJ Bukem беше главният виновник за случващото се със своя доста енергичен drum`n`bass.

Едновременно с гостите в Drum залата, в Bass стаята феновете се забавляваха с изключително тежкия drum`n`bass сет на родните звезди Ogonek&Cooh. Най-малката зала беше така препълнена, че влизането в нея беше почти невъзможно и голяма част от хората просто се навъртаха около нея.

Връщайки се в Drum залата, на сцената вече беше излязъл Stamina MC, който заедно с колегата си МC Conrad подгряваше публиката за появата на любимците на българската публика - Konspirator и Mocks.

Партито се отличи и с интересни визуализации от„FPS crew", които многократно приковаваха погледите на присъстващите.