Фестивалът Spirit of Burgas, който ще се проведе от 15 до 17 август в Бургас, ще посвети цяла вечер на дръм енд бейс музиката.

Програмата за нощта на 15-и срещу 16 август е специално подготвена от промоутърите от Hard Music and Sounds United (H.M.S.U.) и е с участието на топ изпълнители от световната и българската сцена.

Феновете на тази музика вече очакват с нетърпение завръщането в България на диджеите от формацията Pendulum, чийто последен албум излезе през май тази година.

Те ще бъдат придружени от небезизвестния и талантлив MC Jakes, който е добре познат с изявите си на едни от най-важните дръм енд бейс събития на Острова.

В музикалния маратон ще се включи и нашумелия през последните години диджей Baron.

Интересното е, че неговият сет ще бъде ексклузивно представен от самия UK Apache. Това е човекът, чийто глас звучи зад едни от най-големите хитове в джънгъл и дръм енд бейс музиката на всички времена.

В програмата ще вземат участие всички диджеи на H.M.S.U. - получилия световно признание с авторските си парчета CooH, майсторът на грамофоните и джъмп-ъп музика Konspirator, тек степ специалиста Mocks, джънгъл гуруто Acidtrip, виртуозите на тежкия звук Ogonek и Targy, както и генералния вносител на английския дъбстеп - EXo.