Mузиканти от групата Over the Rainbow, съставена от бивши членове на Rainbow, ще изпълнят най-доброто от репертоара на култовата за не едно поколение, група.

На 5 септември на Градския площад в Каварна, напълно безплатно родните фенове ще се срещнат с Джо Лин Търнър пристигат още Тони Кери (кийборд), Боби Рондинели (ударни) и Грег Смит (бас).

Стана ясно, че на мястото на първоначално обявения Tony Carey ще застане кийбордиста Пол Морис /в Rainbow от 1994 до 1997г/. Over the Rainbow ще видим за първи път в България благодарение на Жокер Медиа и Община Каварна.

В момента бандата е на мащабно европейско и руско турне от началото на тази година, като в България ще стъпят непосредствено след концерт в Румъния. От Жокер Медиа уточниха, че култовите музиканти са решили да поостанат в България и след шоуто си у нас.

Те са изключително щастливи , че ще зарадват феновете си от градове и държави, в които никога преди не са били. В България музикантите ще направят кратка почивка преди отново да стъпят в Русия, където ги очакват нови 11 концерта. В момента се уточнява пълната програма за престоят им у нас.