В София, кралят на руския поп Филип Киркоров ще стартира националното си лятно турне в България "Просто подари" типично по кралски - седнал на трон, обсипан с бижута за милиони, облечен в златотъкани одежди.

Специално за гала-концерта в столицата, технически екип ще издигне на сцената в зала 1 на НДК гигантско разпятие, изградено от десетки мултимедийни екрани, съобщават организаторите от DEGRIS.

Внушителни стъпала ще отвеждат изпълнителя от разпятието до сцената и публиката. След ексклузивния шоу-спектакъл в София, грандиозното национално турне "Просто подари" с шоупрограма N1 в Русия, ще продължи на родна земя с концерти в Пловдив (1 юли), Варна (4 юли) и Бургас (7 юли).

Руската мегазвезда ще смени над 6 различни царствени костюми по време на шоуто, и ще изпълни песни като "Милая", "Марина", "Жестокая любовь", "Единственная", "Немного жаль", "Пупсик", "Диско Бой", "Циганизация", "Королева" и др.

Акцент в репертоара на звездата ще са водещите парчета от саундтраковете на двете части на филма "Любовь в большом городе", в които той участва - "Просто подари"  и "Струны".

Билети за спектаклите на Филип Киркоров в София, Пловдив, Варна и Бургас могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM  и касите на НДК, касата пред общината в Пловдив, Летен театър-Варна и Летен театър-Бургас.