Тази вечер по националната телевизия БНТ Миро представи 5 парчета, от които едно ще стане песента, която ще ни представи на Евровизия.

Концертът се проведе в зала 2 на НДК, а водещ на събитието бе Драго Чая.

Първата песен се казва "Eagle" ("Орел") и е писана от хората отговорни за безспорния хит на Миро "Губя Контрол". Втората песен е балада, която носи заглавието "Моят поглед в теб" и е правена от известната рок група D2.

Третият кандидат сред песните е "Twist and Tango" писана от Томас Торнхолм от Швеция, Петър Панов,  Дане Атлеруд и Микаел Клаус. Четвъртата песен - "Остани" е дело на творческия екип Найден Андреев, ИВЪ & ПЕТРОВЪ, Веселин Караатанасов.

Последното парче се казва "Ангел си ти", отново в диско стил като е създадена от Миро, Михаил Михайлов, Георги Андреев и Гордън Дейвис.

Тези 5 песни ще звучат в ефира на националната телевизия до 28 февруари, когато ще бъде големия финал, отново в зала 2 на НДК, и родната публика ще трябва да избере една от тях, с която да бъдем представени на престижния конкурс.

Междувременно в края на предаването тази вечер Миро обяви и конкурс за беквокалисти и танцьори. Повече информация за него можете да намерите на официалния сайт на БНТ.