Лили Иванова очевидно се страхува да направи концерт в най-голямата ни зала „Арена Армеец". Примата на естрадата се безпокои, че няма да успее пак да я напълни и да продаде повече от 7-8 хиляди билета, пише „Всеки ден".

Поради тази причина кубратската легенда се е спряла на изява в Зала 1 на НДК. Шоуто е насрочено за 31 март. Това ще бъде първият голям спектакъл на звездата в столицата от есента на 2014-а, след като миналата година концертното турне включваше спортни зали и летни театри в над 10 града в страната.

Поканата за концерта в зала 1 е на изпълнителния директор на НДК Мирослав Боршош, който е отстъпил залата на Лили без да й иска наем, т.е. всички приходи от подадените билети ще са за певицата. Обикновено наемът е около 10 000 лева, но за естрадната икона е направен жест. Проверка на вестника ни показа, че най-евтините пропуски за изявата й от 40 и 50 лева вече са продадени. Останали са само билети в диапазона от 60 до 130 лева. Те също се продават добре и прогнозите са, че до няколко дни ще свършат.

Лили беше първата българска певица, която се осмели да направи концерт в „Арена Армеец" в края на 2012 година. Тогава Лиленце-Пиленце събра 15 000 души в залата на булевард „Асен Йорданов". Тя пя три часа на живо, а пословичният й перфекционизъм не остана скрит. От изявата си иконата спечели близо 1 милион лева.

Сега обаче Лили се съмнява толкова много хора да се бръкнат с най-малко 100 лева, за да я чуят на живо. След грандиозния провал на новогодишното парти в НДК, в което трябваше да участва динозавърката, Иванова не е убедена, че има много желаещи да я чуят за N-ти път на живо. В НДК в нощта на 31 декември трябваше да се проведе парти с участието на Лили Иванова, Васил Найденов и Азис. В последния момент обаче организаторите обявиха, че към събитието имало „нулев интерес", и го отмениха.