Ако лятото е време за пищен и зрелищен екшън, то есента със сигурност трябва да е посветена на качествената драма. А септември е направо идеален за сезон на драмата.

Нещата стават още по-хубави, когато в драмата са замесени имената на Леонардо ди Каприо, Том Харди, Анджелина Джоли, Кийра Найтли, Дензъл Уошингтън, Том Ханкс и Робърт де Ниро. Яко, нали?

През целия месец септември TV1000 ще излъчва филми, в които гореспоменатите небезизвестни актьори ще влизат в главните роли. Драмата започва ударно още от 1 септември с "Филаделфия", където Том Ханс и Дензъл Уошънгтън ще ни припомнят защо филмът спечели два Оскара и получи цели пет номинации.

Снимка 544926

Източник: TV1000

От 13 септември "Дукесата" ще ни върне в края на XVIII век, за да ни разкаже една любовна история, която обществото не може да приеме. А Кийра Найтли и Рейф Файнс ще се погрижат да се потопим напълно в света на английската аристокрация.

Снимка 544927

Източник: TV1000

В "Непобедено сърце" (25 септември) Анджелина Джоли ще влезе в ролята на Мариян Пърл, чийто съпруг е разследващ журналист и една вечер казва, че ще закъснее за вечеря, но така и не се прибира у дома. Мариян обаче ще направи всичко възможно, за да разбере какво се е случило със съпруга ѝ.

Към края на месеца ще си припомним първите стъпки в голямото кино на младия Леонардо ди Каприо в "Животът на момчето" (26 септември). Във филма актьорът играе Тоби - момче, което заедно със своята майка - Каролин (Елън Бъркин), се мести в Сиатъл в търсене на по-добър живот.

Снимка 544925

Източник: TV1000

И двамата привидно го намират, а Каролин, дори намира нова любов в лицето на Дуайт (Робърт де Ниро). Но с времето уж тихичкият механик показва тъмната си страна на насилник и животът на Тоби и майка му се превръща в ад.

Кулминацията на месеца на драмата идва на 27 септември със "Завръщането" - филмът, който спечели на Леонардо ди Каприо така мечтания и чакан Оскар.