Всяка година на кино фестивалите се провеждат наддавания за бъдещи филми, които изглеждат обещаващи. Тази година в Кан един от най-желаните се оказа Pain Hustlers.

Емили Блънт, Oppenheimer и ще участва ли във филма на Кристофър Нолан с Килиън Мърфи

Емили Блънт може да изиграе съпругата на бащата на атомната бомба

Актьорският състав на Oppenheimer се разширява

Netflix се разделиха с 50 милиона долара, за да си осигурят правата върху филма с Емили Блънт, режисиран от Дейвид Йейтс. Според синопсиса ще видим Блънт в ролята на самотна майка, която може и да не е завършила училище, но притежава невероятна харазима.

Която ѝ позволява да омайва хората и продава всичко, което е необходимо. Нещо, което ще ѝ е от помощ за новата ѝ работа за иновативен фармацевтичен стартъп. Благодарение на вродените си умения тя успява да се издигне в обществото.

Но бързо разбира, че не всичко е цветя и рози и скоро се озовава в центъра на конспирация със смъртоносни последици. Да, определено ни звучи интересно, а от Variety разбираме, че Крис Евънс преговаря за роля в Pain Hustlers.

Project Artemis, Скарлет Йохансон, Крис Евънс и филмът на Apple TV+, в който ще участват

Скарлет Йохансон и Крис Евънс най-сетне заедно на екран

Стискаме палци всичко около Project Artemis да върви по план

Към момента от Netflix отказват да коментират новината за актьора, но ние не изключваме възможността до сделка да се стигне. Все пак, това няма да е първият филм на актьора за стрийминг платформата. Още този месец ще можем да го гледаме в The Gray Man с Райън Гослинг и Ана де Армас.