Месец на тиквата се изниза неусетно и дори не успяхме да преядем поне два пъти с печена тиква. С единия крак обаче вече сме в ноември, който също има своя чар.

Новите филми и сериали на Netflix през октомври

Новите филми и сериали на Netflix през октомври

Ухае на печена тиква и много часове, прекарани пред телевизора

Силно се надяваме, че през близките седмици ще можем да се поздравим с първи сняг. По този начин чашата чай и мекото одеялце ще бъдат перфектно допълнение.

А Netflix пък за пореден месец са се погрижили да не скучаем. Ето и филмите и сериали за месец ноември, които ни грабнаха вниманието.

Love & Anarchy

Започваме с един много забавен сериал, защото точно от това имаме нужда сега. Софи е вглъбен в работата си консултант, но също така е щастливо омъжена с две деца.

Новата ѝ работа в издателска къща обаче ще промени живота ѝ напълно. Там тя среща млад и нахакан IT специалист и между двамата прехвърчат искри.

Нещата излизат извън контрол, когато Софи започва да хлътва по колегата си. Но не я съдим, защото той ѝ дава нещо, което семейният живот не - забавление и разтуха.

Love & Anarchy е в Netflix от 4 ноември

Paranormal

Когато сериалът бъде пуснат в стрийминг платформата, Хелоуин отдавна ще е минал, но пък е точно като за него.

Paranormal ще ни върне през 60-те години на миналия век в Египет, където доктор Рафат Исмаил е поставен пред поредица необясними случаи.

По-точната дума е свръхестествени, защото науката не може да ги обясни, но докторът е решен на всичко, за да разбере какво се случва. И ще стане страшно... много страшно.

Paranormal е в Netflix от 5 ноември

The Life Ahead

Продължаваме с филм, който се явява първата роля на София Лорен в продукция на Netflix. И първата ѝ от 10 години насам.

Действието в The Life Ahead се развива в италианското градче Бари, а Лорен влиза в ролята на Мадам Роза - оцеляла след холокоста еврейка, която години наред се е препитавала като проститутка.

The Life Ahead, екранизацията по романа на Ромен Гари и първата роля на София Лорен за Netflix

Ето как изглежда София Лорен в първата си роля за Netflix

Ще гледаме с удоволствие

Един ден едно невръстно момче на име Момо я ограбва. Но вместо да му се ядоса и да го предаде в полицията, Роза го взима под крилото си и започва да се грижи за него. Защото самата тя знае какво е да израснеш без родители и на никой да не му пука дали си жив.

Филмът е базиран на романа на Ромен Гари "Животът пред теб", а режисьор е Едоардо Понти - по-малкият ѝ син.

The Life Ahead е в Netflix от 13 ноември

Holiday Home Makeover with Mr. Christmas

Да, знаем, че Коледа не е през ноември, но пък точно тогава започва да ни обхваща празничното настроение. И затова трябва да загреем.

С епизодите на Holiday Home Makeover with Mr. Christmas ще бъде хем лесно, хем приятно, хем може някоя идея да си откраднем.

Бенджамин Брадли е интериорен дизайнер и през годините си е заслужил прякора Господин Коледа, защото обожава празника и покрай него превръща не само своята къща в истинска работилница на джуджета. И най-хубавото е, че ще видим как точно го прави.

Holiday Home Makeover with Mr. Christmas е в Netflix от 18 ноември

Dolly Parton's Christmas on the Square

Иии продължаваме на коледна вълна с Доли Партън и този мюзикъл. Реджина (Кристин Барански) се завръща в родния град след смъртта на баща си, за да продаде наследения имот на инвеститор, който иска да построи мол.

Да се завърнеш у дома обаче носи със себе си много спомени. Подплатени с разкази на местните и срещата със стара любов, Реджина започва да се разубеждава.

Не и без помощта на един ангел (Партън), който всячески се опитва да я промени към по добро, защото на Коледа стават чудеса.

Dolly Parton's Christmas on the Square е в Netflix от 22 ноември 

През месец ноември можем да обърнем внимание и на The Crown (15 ноември), Voices of Fire (20 ноември), Shawn Mendes: In Wonder (23 ноември), Hillbilly Elegy (24 ноември) и The Christmas Chronicles 2 (25 ноември).