Да, Хари Стайлс до момента може да е по-известен с музикалната си кариера, но може да се похвали и с участия в няколко филми.

Хари Стайлс, “As It Was” и рекордът на песента от предстоящия албум Harry's House в Spotify

Хари Стайлс разбива рекорди

Spotify има нов номер 1

Още тази година трябва да видим "Не се тревожи, скъпа" (Don't Worry Darling), в който взима една от главните роли и е режисиран от половинката си Оливия Уайлд. Следващият му е My Policeman, но за него към момента нямаме информация кога ще тръгне по кината.

И двата филма обаче се очакват с нетърпение. Но ако първият е по-скоро заради режисирането на Оливия Уайлд, то вторият е изцяло заради участието на изпълнителя. Най-общо казано, в My Policeman Хари Стайлс ще влезе в ролята на полицай, който има съпруга, но всъщност крие от света истината за себе си.

И това може да се окаже мечтаната му роля, защото продуцент, свързан с едно от големите студиа, е имал възможност да види филма и е останал впечатлен. Пред The Mail On Sunday е казал, че не само той е впечатлен, но и други хора, с които е говорел, споделят мнението му, пише Metro.co.uk.

Дори твърди, че с тази си роля Хари Стайлс може да бъде номиниран за Оскар. Феновете на изпълнителя със сигурност ще са много щастливи, ако това наистина се случи. Ще са щастливи и от факта, че в My Policeman ще видят доста плът от Стайлс.

В шоуто на Хауърд Стърн за SiriusXM Хари Стайлс казва, че в "Не се тревожи, скъпа" може и да няма голи сцени с негово участие, но в My Policeman такива има. Загатва, че ще го видим гол, но пояснява, че не се е разкривал напълно. Не и отпред.

Пред Стърн, Стайлс допълва, че във финалната версия на филма има сцени, в които е гол, но те са така заснети, че да не се виждат половите му органи. И това е било негово изискване, защото в договора му е заложена клауза за подобен тип сцени.

"Не се тревожи, скъпа" (Don't Worry Darling), Хари Стайлс, Флорънс Пю и трейлър филма, режисиран от Оливия Уайлд

Хари Стайлс и Флорънс Пю си играят с огъня

Трейлър на режисирания от Оливия Уайлд "Не се тревожи, скъпа"

Изпълнителят казва, че първоначално му е било и леко странно да се целува пред камера, защото се е чувствал така сякаш разкрива себе си пред хората, пише Entertainment Tonight.