Миналата седмица видяхме пълното преобразяване на Лили Джеймс и Себастиян Стан като Памела Андерсън и Томи Лий за сериала на Hulu Pam and Tommy.

Лили Джеймс, Себастиан Стан, Pam & Tommy и първи поглед към сериала на Hulu

Лили Джеймс е неузнаваема като Памела Андерсън

Първи поглед към Pam & Tommy

В него ще видим повече за връзката между двамата, както и за откраднатия секс запис от медения им месец, който и до ден днешен циркулира в интернет пространството. И наистина бяхме удивени от работата, която гримьорите са свършили, защото приликата между актьори и действителни лица е невероятна.

Все още не знаем кога ще видим сериала, а вече доста ни се иска след този впечатляващ първи поглед към него. А от нови папарашки снимки от снимачната площадка нетърпението ни вече е до небето.

На тях виждаме Лили Джеймс като Памела, облечена в култовия червен бански от "Спасители на плажа". И за пореден път сме удивени от приликата. Очевидно е, че в Pam and Tommy участието на Андерсън в сериала, с който доби най-голяма популярност, ще бъде застъпено, но остава да гадаем как точно.

Очакваме с нетърпение да приключат снимките и най-после да бъде пуснат трейлър, за да видим за какво точно ще става дума, но определено сме оптимистично настроени.